Μακσβίτις: Η αμυντική πίεση μας οδήγησε στη νίκη

Ο Κάζις Μακσβίτις αναφέρθηκε στην ισχυρή αμυντική πίεση που ασκήθηκε από την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και τόνισε ότι αυτό οδήγησε στην επιτυχία της. Επίσης, αναφέρθηκε στην επίδοση του Γουόκαπ, του οποίου το παιχνίδι φάνηκε εξαιρετικό.

Μερικές από τις δηλώσεις του Μακσβίτις:

«Είναι ωραίο να κερδίζεις. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας δεν εκτέλεσε την τακτική μας σωστά και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές ήταν πιο σκληροί. Στο δεύτερο ημίχρονο, ασκήσαμε πιο ισχυρή άμυνα, προκαλέσαμε επαφές και ασκήσαμε πίεση στην μπάλα, κουράζοντας τους αντιπάλους μας. Αυτή η επίδοση μας οδήγησε στη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μας δεν κατέρρευσε, αλλά αναγέννησε στο δεύτερο ημίχρονο και ευχαριστώ για τη χαρά που δώσαμε στους Λιθουανούς», τόνισε ο Λιθουανός προπονητής.

Πώς απάντησε ο Βαλαντσιούνας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε, αλλά η οκτάδα δεν είναι ο τελικός μας προορισμός. Θέλουμε να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο. Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, καταφέραμε να έχουμε καλύτερο έλεγχο του ρυθμού στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας καλύτερη άμυνα και με υψηλό ποσοστό ευστοχίας».//ΣΠ

δειτε ακομα

δειτε ακομα