Λουτσέσκου: «Βρισκόμαστε στο τέλος ενός δύσκολου προγράμματος που μας εξαντλεί»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που έχει κουράσει την ομάδα του.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για την αιτία της ήττας και τη σημασία της: «Σε αυτούς τους αγώνες με αντίπαλους που αμύνονται χαμηλά πρέπει να δείχνεις υπομονή, περιμένοντας μια ευκαιρία για να ανοίξεις το παιχνίδι. Βρισκόμαστε στο τέλος ενός δύσκολου προγράμματος που μας καταντάει εξαντλημένους, είναι μια δύσκολη περίοδος που απαιτεί ένταση για την αρχική απόφαση, το πρώτο κοντρόλ. Αυτό μας έλειψε.

Οι παίκτες έχουν ωθήσει τον εαυτό τους σε κάθε παιχνίδι, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις αυτή την ενέργεια, κάτι που μας λείπει σήμερα. Ο Άρης ήρθε να παίξει για την ισοπαλία κυρίως. Και με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ κάναμε ένα λάθος δίνοντας γκολ στον αντίπαλο.

Δεν ήμασταν απρόβλεπτοι στα τελευταία 20 μέτρα για να σκοράρουμε σήμερα. Στο τέλος, οι 3-4 ευκαιρίες μας κατέληγαν είτε στον τερματοφύλακα είτε έξω. Ίσως να χρειαζόμασταν λίγη τύχη για ένα διαφορετικό σκορ, αλλά η διάθεση υπήρχε».

Για το αν υπάρχει λύση σε αυτήν την κατάσταση: «Έχουμε ακόμη εννέα παιχνίδια, για να ξαναβρούμε τον εαυτό μας μετά την διακοπή και τον σταθερό προπονητικό ρυθμό. Τώρα πρέπει να βρούμε την κίνηση και την ενέργεια για να επιστρέψουμε με την παρουσία που επιθυμούσαμε».

δειτε ακομα

δειτε ακομα