Η Γιουβέντους κινδυνεύει από αποκλεισμό της UEFA

Η Γιουβέντους κινδυνεύει να αποκλειστεί από τις επόμενες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA ανάλογα με τα αποτελέσματα της έρευνας κατά του συλλόγου από το Τορίνο και την πρωτόδικη ποινή των 15 βαθμών που του επιβλήθηκαν, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Αν η έρευνα δεν ολοκληρωθεί έγκαιρα, η UEFA θα λάβει απόφαση βασιζόμενη σε δική της έρευνα. Ακόμη κι αν η Γιουβέντους καταφέρει να προκριθεί σε διασυλλογικές διοργανώσεις, η UEFA θα πρέπει να περιμένει μέχρι το τέλος του Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου για να αποφασίσει.

Σε περίπτωση αποτυχίας της ετυμηγορίας, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία θα διενεργήσει τη δική της παράλληλη έρευνα για να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας από το Πιεμόντε.

Οι λίστες των ομάδων που θα συμμετέχουν στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA πρέπει να συνταχθούν μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού, ενώ μια ιταλική ομάδα θα πρέπει να παίξει στα πλέι οφ του Europa Conference League τον Αύγουστο, εξ ου και η ανησυχία της UEFA για την καθυστέρηση της ετυμηγορίας.

δειτε ακομα