ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στον Μπράιαν Ντάνστον

Αν και έφυγε από το ΣΕΦ οκτώ χρόνια πριν, κανείς στον Ολυμπιακό δεν ξεχνά τη συμβολή και τον χαρακτήρα του Μπράιαν Ντάνστον.

Το μήνυμα υποστήριξης και οι ευχές για γρήγορη ανάρρωση δεν άργησαν να έρθουν, μετά το τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη, το οποίο θεωρείται απολύτως φυσιολογικό.

Η κύρια αιτία που προκάλεσε το τρομακτικό τροχαίο:

Ειδικότερα, ενώ ο Μπράιαν Ντάνστον οδηγούσε το αυτοκίνητό του, παρατήρησε το φορτίο μιας νταλίκας, το οποίο ήταν υψηλότερο από το επιτρεπόμενο όριο, και έπεσε πάνω στο μπροστινό μέρος του οχήματός του.

Αυτό συνέβη επειδή η νταλίκα προσπάθησε να μπει σε ένα τούνελ που δεν χωρούσε. Αποτέλεσμα αυτού ήταν το κοντέινερ να αποκολληθεί από τη βάση του και να προσγειωθεί στο SUV του 37χρονου.

Ο σέντερ της Ανατολού Εφές νοσηλεύεται τώρα σε ένα νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και έχει τραύματα στο σώμα του. Σχεδόν αμέσως έγιναν λεπτομερείς εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί κάποιο πρόβλημα, με τα δεδομένα να δείχνουν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω των Social media για τον 37χρονο σέντερ, ο οποίος αναρρώνει πλέον, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

δειτε ακομα

δειτε ακομα