Η ΑΕΚ απαντά στον Πλάθα: Η προστασία των συκοφαντών τελείωσε!

Αμέσως αντέδρασε η ΑΕΚ Betsson στις κατηγορίες του πρώην προπονητή της, Ζοάν Πλάθα, που σε συνέντευξή του στην Ισπανία μίλησε για αφελείς ποδοσφαιριστές και προσωπικό, όταν ήταν στο πλευρό της ομάδας.

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ ΑΕΚ απάντησε στον Ισπανό προπονητή και αναγγέλλει ότι θα δρομολογήσει νομικά μέτρα εναντίον του, μετά τις κατηγορίες του σε συνέντευξή του σε ισπανικό μέσο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Η προστασία τελείωσε! Από σεβασμό προς την παλιά πορεία του, και επειδή δεν θέλαμε να αναταραχθούμε κατά τη διάρκεια της περιόδου αγώνων, δεν σκοπεύουμε να αποκαλύψουμε άμεσα τα πραγματικά γεγονότα που οδήγησαν στο “χωρισμό”, αναλαμβάνοντας και ευθύνες που δεν μας ανήκουν. Δεν θα απαντήσουμε άμεσα στα όσα δήλωσε ο εκ των προπονητών μας, παρά το ότι μας εκπλήσσει γιατί επέλεξε να μιλήσει τώρα, μετά από τόσο καιρό, και πριν από κρίσιμους αγώνες της ομάδας μας… Η σταθερή τακτική μας ως Διοίκησης της ΑΕΚ BETSSON BC ήταν/είναι να μην αντιδρούμε σε κάποιους προπονητές/αθλητές που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της ομάδας μας, ανεξαρτήτως των δηλώσεών τους μετά την αναχώρησή τους, και είμαστε εκατέρωθεν κατακριτέοι από τα μ.μ.ε. για αυτό. Ωστόσο, αυτή η τακτική μας δεν εκτιμήθηκε. Η προστασία για τους συκοφάντες τελείωσε! Αυτοί που επιδίδονται σε τερατώδη ψέματα και προσβολές κατά των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας της ΑΕΚ θα φτάσουν πλέον στα δικαστήρια. Ο πρώην προπονητής μας θα αντιμετωπίσει πρώτος τις συνέπειες του νόμου, με δική του ευθύνη. Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα παρουσιάσουμε λεπτομερώς και αναλυτικά όσα συνέβησαν ή δεν συνέβησαν. Είμαστε τώρα υποχρεωμένοι να επικεντρωθούμε στους στόχους μας».

δειτε ακομα

δειτε ακομα