Γιόνσον: «Η καλύτερη απόφαση της ζωής μου να έρθω στην ΑΕΚ»

Ο Γενς Γιονσον απολαμβάνει τη χαρά του νταμπλούχου αυτή τη στιγμή και μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, μίλησε για την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση της Ένωσης και την πρώτη του καριέρα νταμπλ, αλλά και την πρόκληση του Champions League.

«Αυτό ήταν ονειρικό! Πρωτάθλημα και κύπελλο, πράγματα που δεν περίμενα να συμβούν στην πρώτη μου χρονιά στον σύλλογο. Είχα κερδίσει ένα κύπελλο στην Τουρκία πριν αλλά αυτό ήταν μεγάλο!», εξήγησε καταρχάς.

Περίμενες ότι θα κατακτούσατε το νταμπλ;

«Δεν το περίμενα αλλά όταν ο σύλλογος πλησίασε εμένα το περασμένο καλοκαίρι και μου παρουσίασε αυτή τη φιλόδοξη ιδέα, κατάλαβα ότι θα είχαμε τη δυνατότητα να σημειώσουμε κάτι σημαντικό. Η χρονιά ήταν θαυμάσια και έδωσε σημαντικά αποτελέσματα στην ομάδα και όλους μας», συνέχισε.

Ποια ήταν η απόφαση που σας έκανε να αποδεχτείτε την πρόταση της ΑΕΚ;

«Ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου να έρθω στην ΑΕΚ! Είμαι πολύ ευτυχής που ήρθα εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε ντετερμιναρισμένοι να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον», επεσήμανε.

Ο τελικός ήταν δύσκολος για σας;

«Ο τελικός ήταν πολύ δύσκολος, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή και αξιόλογη ομάδα. Ευτυχώς, καταφέραμε να επιβιώσουμε από την κατάσταση με μια αποβολή. Έπαιξαν έξυπνα και καταφέραμε να προηγηθούμε, ώστε να επιτύχουμε τη θετική έκβαση», εξήγησε.

Ποιος ρόλος επιφοίτησε στη νίκη σας ο Ματίας Αλμέιδα;

«Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και αυτό φαίνεται στην επιτυχία μας σήμερα. Ήταν από τους νέους παίκτες στην ομάδα, αυτός ίσως να είχε και την πιο περίπλοκη χρονιά, αλλά κατάφερε να φέρει μια πολύ θετική ενέργεια στην ομάδα και να βοηθήσει στην πρωταθλητριακή μας πορεία», επεσήμανε.

δειτε ακομα