Σημαντικές αποφάσεις από τον Ιβάν Σαββίδη σχετικά με την ομάδα του ΠΑΟΚ

 

Ο προπονητής της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε από τη Ρουμανία ότι δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ και ότι επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας ομάδας που θα επιδιώξει καλύτερα αποτελέσματα σε όλα τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν.

ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε από τη Ρουμανία ότι δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ και ότι είναι απολύτως συγκεντρωμένος στη δημιουργία μιας ομάδας που θα επιδιώξει καλύτερα αποτελέσματα σε όλα τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν.

Η προηγούμενη εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ συζήτησε το σχέδιο του στο οποίο όλοι συμφωνούν σχετικά με τους παίκτες που προτείνονται. Πριν αναχωρήσει για τη Ρουμανία, ο Λουτσέσκου συναντήθηκε με τον Ζοσέ Μπότο και αποφασίστηκαν οι πληροφορίες για τις πρόσφατες μεταγραφικές κινήσεις. Συμφωνήθηκε για συνολικά επτά κινήσεις, με τις τρεις επιβεβλημένες να πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Η συμφωνία περιλαμβάνει μια άμεση μεταγραφή ενός επιθετικού, ενός κεντρικού χαφ, ενός εξτρέμ με έμφαση στη δημιουργικότητα και το σκοράρισμα, και ενός αριστερού μπακ.

 

δειτε ακομα