Ο Φορτούνης επιστρέφει και ο Κωνσταντέλιος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική.

Ο Κώστας Φορτούνης και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κλήθηκαν για τα προκριματικά του EURO 2024 και το φιλικό ματς με τη Λιθουανία από τον Γουστάβο Πογέτ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντέλιας κλήθηκε στην Εθνική ομάδα, ενώ ο Φορτούνης επιστρέφει στην ομάδα μετά από δύο χρόνια. Οι κλήσεις αφορούν τον αγώνα με το Γιβραλτάρ στις 24 Μαρτίου και το φιλικό ματς με τη Λιθουανία τρεις ημέρες αργότερα.

Ο Φορτούνης είχε φορέσει τη φανέλα της Εθνικής για τελευταία φορά στις 31 Μαρτίου 2021, σε ένα παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 με τη Γεωργία. Επιπλέον, ο Δημήτρης Λημνιός επιστρέφει στην ομάδα μετά από ρήξη χιαστού, ενώ ο Τάσος Δουβίκας δεν κλήθηκε αυτή τη φορά.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για τους αγώνες με το Γιβραλτάρ και τη Λιθουανία είναι οι: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Φορτούνης, Κωνσταντέλιας, Λημνιός, Μασούρας, Πέλκας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης.

δειτε ακομα