Ένα βράδυ γεμάτο ποδόσφαιρο με τον αγώνα Πορτογαλία-Γαλλία στο κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι

Τα ποδοσφαιρικά ραντεβού στα καταστήματα ΟΠΑΠ συνεχίζονται! Αυτή τη φορά, σε μια σπουδαία προημιτελική μάχη του Ευρωπαϊκού, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει τη Γαλλία.

Σήμερα στις 21:00, σας περιμένουμε στο κατάστημα ΟΠΑΠ στη Δωδεκανήσου 53 στο Περιστέρι για να παρακολουθήσουμε μαζί τον αγώνα.

Έτοιμοι να απολαύσετε το ματς με μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει δράση και διασκέδαση;

Η προβολή του παιχνιδιού σε γιγαντοοθόνη, τα άνετα καθίσματα, τα αγαπημένα street food πιάτα και ο αλληλεπίδραστος χαρακτήρας των ομάδων σίγουρα θα δημιουργήσουν την ιδανική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Βραδιές ποδοσφαίρου στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας

Η μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση βρίσκεται ανάμεσά μας, προσφέροντας εκατοντάδες παιχνίδια για παρακολούθηση στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Μέχρι τις 14 Ιουλίου, πάνω από 2.000 ποδοσφαιρικά βράδια θα οργανωθούν σε όλη τη χώρα. Έτσι, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις αναμετρήσεις και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας.

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ, μέσα από το Store Locator στην επίσημη ιστοσελίδα τους και την εφαρμογή OPAP Store App, είναι ο ιδανικός προορισμός για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους που θέλουν να ζήσουν όλη την ένταση του Ευρωπαϊκού.

Καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία! Θυμηθείτε να παίζετε υπεύθυνα!

δειτε ακομα

δειτε ακομα