ΔΕΑΒ: Επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ σε Λεσόρ και Λαρεντζάκη

Ένα πρόστιμο 20.000 ευρώ θα πληρώσουν οι Ματίας Λεσόρ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης για το επεισόδιο μετά τον τρίτο τελικό της Basket League.

Η ΔΕΑΒ επέβαλλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στους Ματίας Λεσόρ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη για το επεισόδιο που συνέβη μετά τον τρίτο τελικό της Basket League.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας αναφέρει: “Επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ σε κάθε έναν από τους δύο επαγγελματίες μπασκετμπολίστες, λόγω σοβαρού περιστατικού βίας εντός του αγωνιστικού χώρου του Ο.Α.Κ.Α.”

Σε άλλο θέμα, η ΔΕΑΒ επέβαλλε πρόστιμο 10.000 ευρώ σε έναν αθλητή της ομάδας Άτλας που επιτέθηκε σε έναν αθλητή του Παναθηναϊκού σε καρότσι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΔΕΑΒ:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει:

Με την απόφασή της 43/2024 επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ σε έναν αθλητή της ομάδας Άτλας για σοβαρό περιστατικό βίας που συνέβη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Θήρας.

Επίσης, με την απόφαση 44/2024 επιβλήθηκαν πρόστιμα 20.000 ευρώ σε κάθε έναν από τους δύο επαγγελματίες μπασκετμπολίστες της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΚTOR και της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ για περιστατικό βίας που συνέβη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ο.Α.Κ.Α. μετά τον αγώνα τους.”

δειτε ακομα

δειτε ακομα