Νέα εμφάνιση για τον Άρη και συνεργασία με τη Novibet

Η ΠΑΕ Άρης παρουσίασε τη νέα του εμφάνιση για τη σεζόν 2023-24 στο γήπεδο “Κλ. Βικελίδης”. Στην εκδήλωση, οι ποδοσφαιριστές Γιάκουμπ Μπράμπετς και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλο φορούσαν τις «κιτρινόμαυρες» φανέλες και την αποκλειστικά κίτρινη, ενώ ανακοινώθηκε και η συνεργασία της ΠΑΕ με τη Novibet.

Ο chief marketing της Novibet, Χριστόφορος Μποζατζίδης, δήλωσε ότι επέλεξαν τον Άρη ως την πρώτη ομάδα που θα χορηγούν στην ελληνική Επικράτεια και ότι επιθυμούν να είναι κοντά στον αθλητισμό. Η Novibet δεν θα είναι μόνο το όνομα στη φανέλα αλλά θα διεξαχθούν και δράσεις με σκοπό την ανάδειξη του αθλητικού, κοινωνικού και πολιτιστικού ρόλου του Άρη.

Η πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Ειρήνη Καρυπίδη, στάθηκε στην ένταξη της Novibet στην οικογένεια του Άρη και αναφέρθηκε στις πρωταγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με αδιάλειπτη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στόχο να φτάσουν ακόμη ψηλότερα.

Τέλος, η εκδήλωση στο “Κλ. Βικελίδης” συνοδεύτηκε από drone που σήκωσε στον αέρα τη νέα φανέλα της ομάδας δημιουργώντας μια πανέμορφη εικόνα.

δειτε ακομα