Αταμάν: Η ομάδα μου επέλεξε τους παίκτες

Ο έμπειρος προπονητής συζήτησε την αγάπη που νιώθει από το κοινό στην Αθήνα και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο λέγοντας: “Θέλω να αναζωπυρώσω το πάθος που δημιούργησε ο πατέρας μου” στην πρώτη μας συνάντηση. Αυτό το μέρος είναι διαφορετικό.

Σε σχέση με τον καλοκαιρινό σχεδιασμό, ο πρώην προπονητής της Αναντολού Εφές δήλωσε: “Έκανα τις επιλογές μου, η διοίκηση επέλεξε τους παίκτες που ήθελα. Δεν έχει γίνει μεταγραφή χωρίς τη συναίνεσή μου σε καμία ομάδα που έχω εργαστεί μέχρι στιγμής. Προηγουμένως υπήρχαν συμβόλαια με παίκτες, αλλά επιθυμούσα να φέρω νέα αίμα στην ομάδα”. Επίσης, αναφέρθηκε στις νίκες σε ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, εκφράζοντας τη χαρά του για τα επιτεύγματα της ομάδας του.

Επιπλέον, μιλώντας για τη σχέση του με τον Ολυμπιακό, ανέφερε: “Μετά τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, με έστειλαν λουλούδια στο ξενοδοχείο μου, γράφοντας: ‘Καλώς ήρθατε κ. Αταμάν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι’. Μας σέβονται και πιστεύουν ότι αυτός που έρχεται εδώ θα μας προκαλέσει”, δηλώνοντας ότι στο μέλλον θέλει να γίνει πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ.

δειτε ακομα

δειτε ακομα