ΑΡΗΣ: Ισοπαλία 1-1 με Αραράτ στην Αρμενία

Ο Άρης κατάφερε να αποφύγει την ήττα και να αφήσει ανοιχτά όλα τα σενάρια για τον επαναληπτικό αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Ο Λουίς Πάλμα άνοιξε το σκορ για τον Άρη, ενώ η Αραράτ ισοφάρισε λίγο αργότερα. Το δεύτερο μέρος διανύθηκε χωρίς σημαντικές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη (3/9).

Αρχικές συνθέσεις

Ο Άρης εκτελέστηκε με σχηματισμό 4-3-3, με τον Οντουμπάτζο και τον Φαμπιάνο στην άμυνα. Ο Κουέστα ήταν ο γκολκίπερ. Οι Εμπακατά και Ματαρίτα αγωνίστηκαν στα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ η τριάδα στο κέντρο αποτελούταν από τους Ρουπ, Νταρίντα και Ζουλ. Στην επίθεση, ο Άρης είχε τον Μενέντες, τον Πάλμα και τον Γκρέι.

Η Αραράτ παρουσιάστηκε με το ίδιο σύστημα, με τον Ερμάκοφ στο τέρμα και τους Αλεμάο, Μπουένο, Σέιντ και Γκριγκοριάν στην άμυνα. Στο κέντρο του γηπέδου αγωνίστηκαν ο Νόντι, Καστανέιρα και Τέρα, ενώ επιθετικά είχε τους Σερομπιάν, Γένε και Έζα.

Σκόραραν αμέσως

Στο 11ο λεπτό, η Αραράτ προηγήθηκε με τον Έζα. Ο Άρης, όμως, απάντησε γρήγορα και στο 20ο λεπτό ισοφάρισε με τον Πάλμα. Ο αγώνας συνεχίστηκε χωρίς σημαντικές ευκαιρίες, με την μπάλα να παραμένει στην κατοχή της Αραράτ. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 3 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα