Ο Τσιτσιπάς είναι απαισιόδοξος για το Indian Wells.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο, το οποίο δεν του επέτρεψε να προετοιμαστεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ενόψει της έναρξης του Indian Wells. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν βρίσκεται σε τοπ φόρμα και δεν θα υποκριθεί ότι είναι φαβορί για τα δύο τουρνουά στις ΗΠΑ. Η προτεραιότητά του είναι να ετοιμάσει το σώμα του για τη σεζόν στο χώμα και να απολαύσει τη συμμετοχή του σε αυτά τα τουρνουά. Ωστόσο, ο ίδιος δεν αποκλείει τη δυνατότητα να πάει βαθιά στο τουρνουά, αλλά είναι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα είναι η καλύτερή του εμφάνιση.

«Είμαι ακόμα σε αποθεραπεία. Δεν θα υποκριθώ, δεν θα πω ότι είμαι φαβορί ή ότι έχω πιθανότητες να πάω καλά σε αυτά τα δύο τουρνουά, γιατί δεν θα ήταν σωστό. Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως φαβορί σε αυτά τα δύο τουρνουά. Δεν το έχω πει πολλές φορές στην καριέρα μου, όμως δε νομίζω ότι είμαι ικανός να πάω βαθιά. Η προτεραιότητα είναι να ετοιμάσω το σώμα μου και να το “φτιάξω” για τη σεζόν στο χώμα. Το απολαμβάνω που είμαι εδώ, μου αρέσουν τουρνουά σαν αυτό και να στοχεύω σε τίτλους σε Masters, ωστόσο είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα είναι η καλύτερή μου εμφάνιση» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μερικές φορές αναλαμβάνεις δύσκολες αποστολές και αποφάσεις και είναι δύσκολο να κάνεις πάντα το σωστό. Δεν γίνεται να χάσω Masters ακόμα και αν το θέλω. Το tour είναι απαιτητικό και αυτά τα τουρνουά είναι σημαντικά. Υπάρχουν και κανόνες για τη συμμετοχή. Έκανα συμφωνία με τον εαυτό μου να μη χάσω αυτά τα δύο events και να κάνω ό,τι μπορώ, να παίξω το μίνιμουμ αν αυτό είναι που πρέπει να γίνει».

 

δειτε ακομα

δειτε ακομα