Νορντίν Άμραμπατ: «Είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία»

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής Νορντίν Άμραμπατ, μιλώντας σε Ολλανδικό μέσο, αποκάλυψε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας μετά από 12,5 χρόνια στην ξένη αγορά. Επίσης, αποκάλυψε ότι έχει συνομιλήσει ήδη με δύο συλλόγους και δύο ακόμη τον έχουν καλέσει για να συζητήσουν την πιθανή συνεργασία τους.

Ο Άμραμπατ, ο οποίος παρέμεινε στην ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο απορρίπτοντας την πρόταση της Αλ Νασρ για να συνεχίσει στην ομάδα του, εκτίμησε ότι είναι καιρός να επιστρέψει στην Ολλανδία, όπου δέχθηκε δύο προτάσεις από συλλόγους που επιθυμούν τις υπηρεσίες του, και υποσχέθηκε να εξετάσει κάθε προσφορά προσεκτικά.

Συγκεκριμένα, ο παίχτης δήλωσε: «Παίζω στο εξωτερικό εδώ και 12,5 χρόνια. Συνεπώς τώρα είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Έχω καθίσει και έχω μιλήσει με δύο συλλόγους και δύο ακόμα ομάδες με έχουν πάρει τηλέφωνο. Μιλάω με κάθε ομάδα. Επιπλέον αυτό που μου αρέσει είναι να ακούσω το πλάνο. Θα περιμένω να δω τι επιλογές θα έχω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άμραμπατ αναφέρθηκε επίσης στην πρόταση της Αλ Νασρ, την οποία δυσκολεύτηκε να αρνηθεί και προτιμούσε να εργαστεί στην ομάδα του Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία, αλλά η απόφασή του να παραμείνει στην ΑΕΚ προέκυψε από την αγάπη του για την ομάδα του και την πρόκληση που του προσέφερε η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Ελλάδας.

δειτε ακομα