Αλμέιδα: Τίναξε στον αέρα κλεισμένη μεταγραφή Ολυμπιακού

Ξεκινάμε κατευθείαν με το… ψητό : ο Σταύρος Πήλιος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της νταμπλούχου ΑΕΚ, μάλιστα με την σφραγίδα του Ματίας Αλμέϊδα!

Από τον Πειραιά έχει διαρρεύσει πως ο Ολυμπιακός κλείσει τον 22,5χρόνο αριστερό μπακ του ΠΑΣ, αλλά τελικά ο ΠΑΣ συμφώνησε με την πρόταση της ΑΕΚ με την επιρροή του Ματίας Αλμέϊδα. Πιθανότατα ο Πήλιος δεν θα μπορούσε να βρει χώρο στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αφού στη θέση του υπήρχαν και άλλοι τρεις παίκτες.

Υπάρχει όμως και άλλη διαφορετική άποψη σχετικά με το θέμα, σύμφωνα με την οποία ο ΠΑΣ αποχώρησε από τις συζητήσεις για τον Πήλιο, αλλά ο πραγματικός λόγος ήταν ο αριστερός μπακ τους. Όμως, ο Αλμέϊδα μίλησε με τον Πήλιο και τον πείσε να προτιμήσει την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ μίλησε με τον Πήλιο και του διαβεβαίωσε ότι αποτελεί επιλογή του και ότι θα τον προωθήσει στην ομάδα. Εξήγησε επίσης τον ρόλο του στην ομάδα και τον καθυστέρησε από την αρχική του θεώρηση να πάει στον Ολυμπιακό. Ο Πήλιος στη συνέχεια αποτέλεσε τη μεταγραφή της ΑΕΚ.

Ο Αλμέϊδα είναι ο πιο δημοφιλής προπονητής αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα και εγγυάται ότι θα προσέξει τους παίκτες και θα τους δούλεψει με στόχο να δώσει ευκαιρίες στη νέα πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Σίγουρα αυτό δείχνει και την αλλαγή κατεύθυνσης του Αλμέιδα ενόψει της νέας σεζόν και των επιπλέον αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη για την ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν τρεις παίκτες σε κάποιες μονές θέσεις.

Πηγή: Sportdog.gr

δειτε ακομα