Οι λόγοι που Αλαφούζος και Γιοβάνοβιτς δεν επιθυμούσαν τον Κουρμπέλη

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ελληνική μανατζερική πιάτσα, η προσφορά που έγινε από την Τράμπζονσπορ στον Κουρμπέλη είναι λιγότερη από το 1.000.000 ευρώ ετησίως που προβάλλεται. Άλλωστε, η τελική προσφορά του Παναθηναϊκού ήταν ακόμη μικρότερη από αυτή της Τράμπζονσπορ, δηλαδή κάτω από 650.000 ευρώ ετησίως. Σε αυτό συμπεραίνει ότι ο Κουρμπέλης επιθυμούσε περισσότερο την παραμονή του στον Παναθηναϊκό σε σχέση με τους αρχηγούς της ομάδας, Αλαφούζο και Γιοβάνοβιτς. Αυτό σημαίνει ότι υπήρχε αδιαφορία για το μέλλον του Κουρμπέλη στην ομάδα.

Οι αναφορές αναφέρουν επίσης ότι, αν θέλανε πραγματικά να παραμείνει ο Κουρμπέλης, θα είχαν δώσει την ευκαιρία για μακροπρόθεσμο συμβόλαιο, παρόλο που αυτός το ζήτησε. Το γεγονός ότι δεν παραχωρήθηκε μακροπρόθεσμη συμφωνία υποδεικνύει ότι οι αρχηγοί της ομάδας δεν ενδιαφέρονταν να διατηρήσουν τον Κουρμπέλη στην ομάδα.

Επίσης, ο προπονητής της ομάδας και η διοίκηση δεν έδειξαν ενθουσιασμό για τη συνέχιση του αρχηγού της ομάδας. Επιπλέον, οι αναφορές αναφέρουν ότι, αν θέλανε πραγματικά τον Κουρμπέλη στην ομάδα, θα είχαν λάβει μέτρα από νωρίς, αντί να περιμένουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα, θα είχαν επιλύσει το θέμα του συμβολαίου όπως έγινε με τους Juanfran, Ruben Perez, Sekou και Aitor. Με άλλα λόγια, η διοίκηση και ο προπονητής δεν είχαν την επιθυμία να κρατήσουν τον Κουρμπέλη στην ομάδα και τελικά ο αρχηγός αποφάσισε να μεταβεί στην Τράμπζονσπορ.

 

δειτε ακομα