ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν το απόλυτο θωρηκτό της ομάδας φέτος

Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν αναμφίβολα το απόλυτο θωρηκτό της ΑΕΚ φέτος. Ήταν ένας από τους λίγους παίκτες που δεν μπορούσαν να αντικατασταθούν στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Πλέον στα 25 του, αξίζει 7 εκατομμύρια ευρώ, σχεδόν διπλάσια αξία σε σχέση με την περσινή. Είχε 18 γκολ και 7 ασίστ σε 37 συμμετοχές και ήταν ο τεράστιος συνεισφέρων στα δύο τρόπαια που κατέκτησε η ομάδα φέτος.

Μετά το παιχνίδι στο Βόλο, ο enwsi.gr συνάντησε τον επιθετικό και κράτησε μια σύντομη συνέντευξη. Παρακάτω αναλύει τα παραπάνω.

Η συνέντευξη του Λιβάι Γκαρσία στο enwsi.gr

Μιλώντας για τον εαυτό του, είπε ότι το άγχος να βοηθήσει την ομάδα ήταν το κλειδί των επιτυχιών τους και ότι η πίστη του απέδωσε τα αποτελέσματα που απολαύσαμε φέτος. Επίσης, σχολίασε ότι ήταν εξαιρετικά ευτυχισμένος για τα δύο τρόπαια που κατέκτησε η ΑΕΚ και ότι αυτή ήταν η αρχή.

Οι δηλώσεις του συνέχισαν ότι τη σεζόν αυτή άλλαξε θέση, μετατραπήκε από εξτρέμ σε σέντρερ φορ και η προπόνηση του Αλμέιδα τον βοήθησε να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα έτσι όπως αναμενόταν.

Τέλος, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στο σύνολο των φανατικών οπαδών της ΑΕΚ, για την υποστήριξη που τους παρέχουν κάθε φορά που παίζει. Είπε ότι θέλει περισσότερα τρόπαια την επόμενη σεζόν και βάζει τον στόχο της ομάδας στα ύψη για να πετύχουν.

δειτε ακομα