ΑΕΚ: Προετοιμασία για τη νέα σεζόν στην Ολλανδία

Οι παίκτες της ΑΕΚ βρίσκονται σε διακοπές μετά από μια κούραστη αλλά επιτυχημένη σεζόν που τους χάρισε το νταμπλ. Η Ένωση ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και έχει ήδη ολοκληρώσει τον προγραμματισμό της προετοιμασίας.

Οι παίκτες αναμένεται να ξεκινήσουν τις εργομετρικές και ιατρικές τους εξετάσεις στα Σπάτα στις 24-25 Ιουνίου και την 27η Ιουνίου θα ταξιδέψουν για την Ολλανδία.

AEK 1 1

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα γίνει στο Μπουργκ Χααμστέντε, στο ίδιο προπονητικό κέντρο όπου είχε γίνει και η προετοιμασία κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το κέντρο διαθέτει δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα και ένα μικρό, κατάλληλο για προπόνηση τερματοφυλάκων και ειδικές ασκήσεις.

Η ΑΕΚ θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel Ter Duin και θα επιστρέψει το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια και θα περάσει από και άλλα τεστ μόλις επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο στόχος του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, είναι η ομάδα να είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της την 7η ή 8η Αυγούστου, για τη φάση των προκριματικών του Champions League.

δειτε ακομα

δειτε ακομα