Οι γονείς και η σύζυγος του Ηλία Βρεττού παρευρέθησαν στην τελετή απονομής των χρυσών και πλατινένιων επιτυχιών του.

Ο Ηλίας Βρεττός και η Panik Platinum γιόρτασαν τις πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες τους σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, χαρά και συγκίνηση. Στο πλευρό του τραγουδιστή βρέθηκαν οι γονείς του και η σύζυγός του, Αναστασία Δεληγιάννη. Η ίδια έκλεψε την παράσταση με το τρυφερό φιλί που αντάλλαξε με τον εκλεκτό της καρδιάς της αλλά και το super κομψό της look.

Ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει την πλούσια και επιτυχημένη δισκογραφική του πορεία, ξεχωρίζοντας με τα πρόσφατα singles του, το πλατινένιο “Φύσηξε Έρωτας Βοριάς” και τα χρυσά “Φώναξέ Με” και “Τον Άνθρωπο Τον Λάθος”. Τα τρία τραγούδια αγαπήθηκαν από το κοινό και βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και των digital charts, ενώ μετρούν αθροιστικά πάνω από 5 εκατομμύρια streams και περισσότερα από 40 εκατομμύρια YouTube views.

Στην απονομή παρέστη ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, ενώ ο Ηλίας Βρεττός ευχαρίστησε τον κόσμο που αγκαλιάζει τα τραγούδια του, τους δημιουργούς και τη δισκογραφική του εταιρεία, καθώς και τους δικούς του ανθρώπους για την στήριξη αλλά και την παρουσία τους στο event. Παρόντες στη λαμπερή βραδιά ήταν καλλιτέχνες όπως η Έλλη Κοκκίνου, Νίκος Απέργης, Αναστάσιος Ράμμος, Χρήστος Μενιδιάτης, Χριστίνα Σάλτη, Alcatrash, Χρήστος Σαντικάι, Χριστίνα Μηλιού και Enorasis, αλλά και άνθρωποι από τον χώρο των μέσων ενημέρωσης και του ραδιοφώνου, καθώς και η οικογένεια.Ο Ηλίας Βρεττός τίμησε τους δημιουργούς των τραγουδιών και εμφανίστηκε σε ένα μοναδικό live, παρουσιάζοντας το νέο του τραγούδι “Ξέρεις Που Θα Με Βρεις”. Ο καλλιτέχνης επίσης ανέβασε στη σκηνή και άλλους καλλιτέχνες που ήταν παρόντες, ενώ ξεσήκωσε το κοινό με μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες. Ταυτόχρονα, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του με τους γονείς και τη σύζυγό του.

δειτε ακομα

δειτε ακομα